Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Τα πάντα ανοικτά για μεταγραφή του Τζαβέλλα»

«Τα πάντα ανοικτά για μεταγραφή του Τζαβέλλα»Ο μάνατζερ του Γιώργου Τζαβέλλα, Πολ Κουτσολιάκος, αναφέρθηκε στο μέλλον του διεθνή Έλληνα μπακ, ο οποίος βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Και τόνισε πως το ενδεχόμενο μεταγραφή του πελάτη του είναι ανοικτό. Ωστόσο αν δεν υπάρξει πρόταση θα παραμείνει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την οποία έχει συμβόλαιο.



«Συγνώμη αλλά αυτά τα δημοσιεύματα είναι… βλακείες. Ο Γιώργος έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ μέχρι το 2013. Δηλαδή για άλλα δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε: «Εφόσον λοιπόν δεν πάρει μεταγραφή, φυσικά και θα παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο. Και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσει τώρα ο ίδιος. Το έχει αποφασίσει από πέρυσι όταν υπέγραψε συμβόλαιο».

Για το θέμα της μεταγραφής του: «Φυσικά και είναι ανοικτό. Η Άιντραχτ εφόσον έχει στα χέρια της συγκεκριμένη πρόταση δεν θα αρνηθεί να τη συζητήσει. Γνωρίζουν όλοι άλλωστε ότι ο παίκτης ενδιαφέρει κάποιες ομάδες και περιμένουν κι αυτοί να δουν αν θα υπάρξουν προτάσεις. Μπορεί να φύγει δηλαδή, αλλά μπορεί και να παραμείνει στην Άιντραχτ».Όσο για τον Ολυμπιακό: «Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον τελευταία από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου