Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Το «αντίο» του «φαινόμενου»(videos)

Το «αντίο» του «φαινόμενου»(videos)Το επίσημο «αντίο» στην ενεργό δράση είπε τις πρώτες πρωινές ώρες  ένας από τους κορυφαίους  άσους της μπάλας που έβγαλε ποτέ  τόσο η ασύγκριτη ποδοσφαιρομάνα χώρα της Λατινικής Αμερικής όσο και  παγκόσμια το δημοφιλέστερο των σπορ, ο ένας και μοναδικός Ρονάλντο, στην διάρκεια της αναμέτρησης της εθνικής Βραζιλίας με την αντίστοιχη της Ρουμανίας σε φιλικό ματς που έγινε στο Σάο Πάολο.

Στα 34 του χρόνια ο κορυφαίος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε έντονα από διαδοχικούς σοβαρότατους τραυματισμούς στα γόνατα στα τέλη της δεκαετίας του 90,  έκρινε  πριν από λίγους μήνες ότι έφθασε το πλήρωμα του αγωνιστικού του χρόνου ως επαγγελματίας και σήμερα φόρεσε για 99η και τελευταία φορά τη φανέλα της «σελεσάο» με την οποία κατέκτησε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και έδωσε το «παρών» σε δύο τελικούς της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης σκοράροντας δις στον ένα εξ αυτών.
Δικαιολογημένα οι συμπατριώτες του τίμησαν δεόντως τον «μάγο της στρογγυλής θεάς» που γνώρισε την αποθέωση από τους 30 χιλιάδες και πλέον θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου «Πασαεμπού». Ανάμεσα τους η σύζυγος του πρώην άσου των Γκρέμιο,  Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης , Μίλαν και Κορίνθιανς , τα τέσσερα του παιδιά , Ρόναλντ, Άλεξ, Μαρία Σοφία και Μαρία Αλίκη και οι γονείς του Σόνια και Νέλιο.
Ο Λουίς Ναζάριο Ντα Λίμα όπως είναι το πλήρες όνομα του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο  περίπου στο ημίωρο παίρνοντας τη θέση του σκόρερ της αναμέτρησης Φρεντ ο οποίος και υποκλίθηκε στον «βασιλιά Ρονάλντο» που γνώρισε την αποθέωση.
Παρόλο ότι οι συμπαίκτες του έκαναν ότι μπορούσαν για να τον βοηθήσουν να πετύχει το 63ο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας τα παραπανίσια κιλά αποδείχθηκαν ανώτερα της επιθυμίας όλων να τον δουν να αποχαιρετά τη μπάλα μ’ ένα ακόμα τέρμα.
«Συγχωρήστε με, είχα  τρεις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω στα τελευταία μου 15 λεπτά ως ποδοσφαιριστής, κάτι που θα ήταν μία μικρή επιβράβευση για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα» είπε συγκινημένος  στην εκδήλωση προς τιμή του από την βραζιλιάνικη ομοσπονδία στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ρονάλντο για να προσθέσει: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για την καριέρα μου, για το ότι με αποδεχθήκατε όπως είμαι, για το ότι κλάψατε όταν έκλαψα  και χαμογελάσατε όταν χαμογελούσα. Απλά σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου»
Και λίγο αργότερα μέσω του Twitter ο τρεις φορές κορυφαίος παίκτης στον κόσμο σύμφωνα με τα δημοψηφίσματα της ΦΙΦΑ τόνισε : «Σας ευχαριστώ όλους. Ήταν ένα απίστευτο πάρτι. Συγνώμη που έχασα τα γκολ και ευχαριστώ  για την αγάπη , το νοιάξιμο  και το σεβασμό που πάντα μου δείχνατε».

Το bettv.gr δεν θα μπορούσε παρά να υποκλιθεί  και αυτό με τη σειρά του στον τεράστιο ποδοσφαιριστή που αποτελεί με 15 γκολ τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών σε τελική φάση των Μουντιάλ έχοντας ξεπεράσει τον  θρυλικό Γερμανό Γκερντ Μίλερ.
Απολαύστε λοιπόν:
1)Την  τελευταία εμφάνιση του «φαινόμενου» και το ευχαριστώ στους φιλάθλους.

Και πολύ περισσότερο 2) μία μικρή δόση της μαγείας του με τη φανέλα της Βραζιλίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου