Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

FIFA εναντίον ΟΦΗ

Αξιωματούχος της FIFA είναι στην Αθήνα για να ζητήσει κυρώσεις κατά του ΟΦΗ. Νέα πλαστά δικαιολογητικά ομάδων, με σενάρια για την Ηλιούπολη. 
Η ΕΠΟ παίζει το τελευταίο της χαρτί στην διαμάχη της με τον ΟΦΗ καθώς έφτασε στην Αθήνα αξιωματούχος της FIFA που θα ταχθεί κατά της προσφυγής του ΟΦΗ. ζητώντας την επιβολή κυρώσεων. Εάν ο ΟΦΗ δεν υποχωρήσει, τότε θα απαγορευτεί η συμμετοχή του σε οποιαδήποτε διοργάνωση, μέχρι να αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια.
Παρόλα αυτά παραμένει το αδιέξοδο που παρουσιάζετε εάν παραμείνει η απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει τη διεξαγωγή αγώνων των πλέι οφ χωρίς την παρουσία του ΟΦΗ.

Επίσης όπως γράφει η Sportday υπάρχει θέμα με μη κατάθεση καν ασφαλιστικής ενημερότητας από μία ΠΑΕ και για διπλή φορολογική ενημερότητα(!) από μία άλλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ που δεν έχει καταθέσει ασφαλιστική ενημερότητα είναι η Ηλιούπολη. Οπότε, βάσει του κείμενου κανονιστικού πλαισίου, πρέπει να ακυρωθούν οι μεταγραφές που πραγματοποίησε τον χειμώνα, να επιληφθεί της υπόθεσης η ΕΠΟ και να την παραπέμψει στην αρμόδια επιτροπή της Football League.

Ιδιαίτερη είναι η άλλη περίπτωση που σχετίζεται με ΠΑΕ που φέτος προβιβάστηκε. Ο συγκεκριμένος σύλλογος προσκόμισε δύο φορολογικές ενημερότητες, χωρίς μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους. Η τοπική ΔΟΥ, στην οποία απευθύνθηκαν οι αρμόδιοι για τον έλεγχο γνησιότητας, δεν έχει πιστοποιήσει ακόμα επίσημα ότι είναι εντάξει ή όχι. Κι ας έχει υποβληθεί το σχετικό αίτημα εκ μέρους της ΕΠΟ από τα τέλη Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου