Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

To τίμημα της δόξας για την Μπαρτσελόνα

To τίμημα της δόξας για την Μπαρτσελόνα Μπορεί να θεωρείται ως η καλύτερη ομάδα του κόσμου, όμως τα οικονομικά της δεν είναι ανθηρά.
Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα, η οποία παρουσίασε ζημιές που φτάνουν τα 21 εκατομμύρια ευρώ στο ισολογισμό του τρέχοντος οικονομικού έτους.


Οι «μπλαουγκράνα» μπορεί να πήραν όλα τα τρόπαια που «κυνήγησαν» φέτος, με εξαίρεση το Κύπελλο Ισπανίας, όμως ο υπεύθυνος οικονομικών του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους, εξήγησε τους λόγους της ανησυχίας του.


Οι Καταλανοί έχουν συσσωρεμένα χρέη που φτάνουν τα 364 εκατομμύρια, που καταλογίζονται στην σπατάλη του πρώην προέδρου Λαπόρτα. Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι τέτοια εποχή, παρουσίαζαν χρέη που ξεπερνούσαν τα 431 εκατομμύρια. Η μείωση οφείλεται στην αύξηση των εσόδων, αλλά και στην περικοπή κάποιων δαπανών, που έγιναν. Φέτος προχωράει ένα ακόμα βήμα παραπάνω, καθώς αποφασίστηκε η διάλυση της ομάδας μπέιζμπολ του συλλόγου, όπως και η μείωση του μπάτζετ για μεταγραφές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


45 εκατομμύρια ευρώ έχουν οι κάτοχοι του Τσάμπιονς Λιγκ για ξόδεμα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μάλλον θα προχωρήσουν σε πώληση κάποιων παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου