Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ο «Μπίδης» έφερε το 21ο! (video)

Ο «Μπίδης» έφερε το 21ο! (video)Το 21ο πρωτάθλημα στην ιστορία του είναι γεγονός, το ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας και εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χαραλαμπίδης που πέτυχε και τα δυο τέρματα.
Το ΑΠΟΕΛ νίκησε Ομόνοια και Μπάγεβιτς κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο. Οι «κυανοκίτρινοι» επιβλήθηκαν 2-0 κατακτώντας το 21ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Οι γηπεδούχοι το ήθελαν πιο πολύ, ακόμα περισσότερο όμως ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ο οποίος σκόραρε δυο φορές. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ είχε να σκοράρει από την πρεμιέρα, όμως στα δύσκολα το πήρε πάνω του και με γκολ στο 41’, αλλά και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους  έδωσε τη νίκη – τίτλο στην ομάδα του. Μετά το τέλος του ματς χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξεχύθηκαν στους δρόμους, ενώ παίκτες και τεχνικό τιμ γιόρταζαν στα αποδυτήρια του ΓΣΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου