Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ιταλία: Χωρίς το «κανόνι» της η Νάπολι

Ιταλία: Χωρίς το «κανόνι» της η ΝάπολιΕπτά παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής (10/4) από την Serie A, καθώς οι θεωρίες… συνωμοσίας εξαφάνισαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Μπρέσια.


Η πρωτοπόρος Μίλαν φιλοξενείται στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την Φιορεντίνα σε ένα εξ’ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, ενώ η Νάπολι συνεχίζει να την καταδιώκει και δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια, χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Έντσο Καβάνι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΖΕΝΟΑ
Α’ γύρος: Τζένοα-Γιουβέντους 0-2
Γιουβέντους: Σπουδαίο «διπλό» στο Ολίμπικο για την Γιούβε που επικράτησε 2-0 της Ρόμα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τη «Γηραιά Κυρία» που βρίσκεται στο -2 από τις θέσεις του Europa League. Αρκετά τα προβλήματα για το παιχνίδι με τη Τζένοα, καθώς αμφίβολοι είναι ο τερματοφύλακας Μπουφόν (10 συμμ.) και ο μπακ Μότα (16 συμμ.), ενώ θα λείψουν ο τιμωρημένος μπακ Γκρόσο (14 συμμ.) και οι τραυματίες Ντε Τσέλιε (αμυντ. 6 συμμ.) ο στόπερ Κιελίνι (28/1), οι επιθετικοί Ντελ Πιέρο (27/5), Ιακουίντα (19/4), Κουαλιαρέλα (17/9), ο εξτρέμ Μαρτίνες (12 συμμ.) και ο μέσος Σισόκο (18 συμμ.).

Τζένοα: Αν και είχε πολλές ευκαιρίες και ήταν καλύτερη από την Κάλιαρι, γνώρισε τελικά την ήττα με 1-0. Επιστρέφει ο στόπερ Καλάτζε (20/1), θα λείψουν ο μπακ-χαφ Κρισίτο (30 συμμ.) που είναι τιμωρημένος και οι τραυματίες Ντέστρο (επιθ. 14/2) καθώς και οι μέσοι Βελόσο (19 συμμ.) και Κούτσκα (11 συμμ.).
ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ

Α’ γύρος: Πάρμα-Λάτσιο 1-1
Λάτσιο: Πολλά παράπονα για τους «λατσιάλι» στο παιχνίδι με τη Νάπολι. Γνώρισε την ήττα 4-3 σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη. Προηγήθηκε 2-0 και 3-2 αλλά τελικά δεν πήρε ούτε τον πόντο. Στο 2-2 της ακυρώθηκε γκολ του Μπρόκι ενώ το 3-3 προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι. Έξαλλος μετά από το παιχνίδι ο πρόεδρος της ομάδας Λοτίτο ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών. Βρίσκεται στο -2 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει να ελπίζει. Επιστρέφει ο μέσος Λεντέσμα (28/1), θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ματουζάλεμ (μεσ. 19 συμμ.), ο στόπερ Μπιάβα (29/2) και ο μέσος Μάουρι (25/5) και οι τραυματίες Ρόκι (επιθ. 13/1) καθώς και ο στόπερ Ντιακιτέ (8 συμμ.).
Πάρμα: Ήττα εκτός προγράμματος από την ουραγό Μπάρι με 2-1 εντός έδρας, που είχε σαν αποτέλεσμα την λύση της συνεργασίας με τον Πασκουάλε Μαρίνο. Πλέον οι «παρμέντσι» βρίσκονται στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού και κινδυνεύουν άμεσα. Αμφίβολος ο επιθετικός Παλαντίνο (11/3), τιμωρημένος ο μέσος Μορόνε (28/1), επιστρέφουν οι μέσοι Βαλιάνι (28 συμμ.), Γκαλόπα (7 συμμ.) και Τζεμαϊλί (24 συμμ.) όπως και ο μεσοεπιθετικός Τζοβίνκο (23/5).
ΜΠΑΡΙ-ΚΑΤΑΝΙΑ
Α’ γύρος: Κατάνια-Μπάρι 1-0

Μπάρι:Πρώτο τρίποντο μετά την 6η Γενάρη κόντρα στην Πάρμα με 2-1, με τον αρχηγό της ομάδας Παρίζι να δηλώνει ότι: «Η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει δώρα σε κανέναν». Τελευταία εντός έδρας νίκη στις 26 του περασμένου Σεπτέμβρη. Θα λείψει ο μέσος Αλμιρόν (22 συμμ.) όπως και οι επιθετικοί Μπαρέτο (13/4), Καστίγιο (14/1), Οκάκα (10/2) και Κουτούζοφ (14/1).
Κατάνια: Μεγάλη νίκη 4-0 απέναντι στην Παλέρμο και στόχος οι έξι βαθμοί στα δύο επόμενα παιχνίδια, αυτό με την Μπάρι και την Κάλιαρι που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε ότι θέλει να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα αν και όνειρό του είναι κάποια στιγμή να κάτσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα λείψουν ο τιμωρημένος στόπερ Σιλβέστρε (31/4) και οι τραυματίες μπακ Ποτέντσα (16 συμμ.) και Καπουάνο (19/1), οι μέσοι Μαρτίνιο (11/1), Σκιάκα (7 συμμ.) και Γιάμα (15/1) καθώς και ο στόπερ Μπελούσι (8 συμμ.).
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ
Α’ γύρος: Nάπολι-Μπολόνια 4-1
Mπολόνια: Ήττα μετά από ένα αήττητο σερί 4 αγωνιστικών για την Μπολόνια στην Μπρέσια με 3-1. Δεν έδειξε να… πολυσκάει για την ήττα και αυτό το έδειξε και με την διάθεσή της μέσα στο παιχνίδι, αν και πριν από αυτό ο προπονητής Μαλεζάνι διαβεβαιώνε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς. Επιστρέφει ο μέσος Μουντιγκάι (26/1), αμφίβολος ο επιθετικός Χιμένες (22/3), θα λείψει ο μπακ Γκάρικς (16 συμμ.) που είναι τραυματίας.
Νάπολι: Με οδηγό τον Καβάνι που σημείωσε χατ-τρικ, η Νάπολι επικράτησε 4-3 της Λάτσιο σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και συνεχίζει να χτυπάει πρωτάθλημα. Πλήγμα η απουσία του ακρογωνιαίου λίθου της φοβερής φετινής χρονιάς της Νάπολι, Έντσο Καβάνι (31/25) που είναι τιμωρημένος. Εκτός και ο στόπερ Γκράβα (13 συμμ.), επιστρέφει ο μέσος Ζούνινγκα (22/1).
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΤΣΕΖΕΝΑ
Α’ γύρος: Τσεζένα-Παλέρμο 1-2
Παλέρμο: Τρελοκομείο η ομάδα της Σικελίας. Η ήττα 4-0 από την Κατάνια, ανάγκασε τον… αλλοπρόσαλλο πρόεδρο Τζαμπαρίνι, να απολύσει τον Κόσμι και να φέρει στην  θέση του τον Ρόσι, που ο ίδιος είχε διώξει! Το ενδιαφέρον της ομάδας της Σικελίας είναι στραμμένο στα ημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Μίλαν, καθώς στο πρωτάθλημα δεν κυνηγάει κάτι.  Αμφίβολος ο μέσος Ίλισιτς (29/8), θα λείψουν οι τιμωρημένοι Παστόρε (επιθ. 31/10), ο μέσος Μιλιάτσιο (30/2) και ο Μουνιός (29 συμμ.)
Τσεζένα: Συνεχίζει να κυνηγάει την σωτηρία η Τσεζένα που βρίσκεται στο -1 από την σωτηρία.  Απέσπασε πολύτιμο βαθμό (2-2) με την Φιορεντίνα, αν και βρέθηκε να χάνει 2-1 λίγο πριν το τέλος. Συγχαρητήρια μοίρασε ο προπονητής της ομάδας  Φικαντέντι με τον στόπερ της ομάδας Φον Μπέργκεν να δηλώνει ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα 9 πόντους στα εναπομείναντα παιχνίδια για να σωθεί. Αμφίβολοι ο μέσος Παρόλο (30/4) και ο επιθετικός Μπογκντάνι (30/6).
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ 
Α’ γύρος: Λέτσε-Σαμπντόρια 2-3
Σαμπντόρια: Έμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί παιχνίδι, μετά την… σημαδεμένη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κιέβο, που την διατήρησε έξω από τις θέσεις του υποβιβασμού (στο +2). Αν δεν καταφέρουν να επικρατήσουν της Λέτσε στο «Λουίτζι Φεράρις» θα μπουν σε μεγάλες περιπέτειες. Θα λείψει ο τραυματίας μέσος Σεμιόλι (7 συμμ.)
Λέτσε: Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη, αυτή κόντρα στην Ουντινέζε με 2-0 για τη Λέτσε μετά από ένα σερί 4 αγωνιστικών χωρίς νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο μέσος Μπερτολάτσι που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του που βγήκε έστω και οριακά από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφίβολος ο επιθετικός Ντι Μικέλε (16/5), επιστρέφει ο μέσος Τζιακομάτσι (25/3), γνωστές οι απουσίες των Οφέρε (επιθ. 11/3) και του μπακ Τζουλιάτο (10 συμμ.).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ
Α’ γύρος: Μίλαν-Φιορεντίνα 1-0
Φιορεντίνα: Παρέμεινε για έκτο παιχνίδι αήττητη Φιορεντίνα, μετά την ισοπαλία 2-2 με την Τσεζένα, αν και βρέθηκε κοντά στο τρίποντο, αφού ισοφαρίστηκε στο τέλος. Τιμωρημένος ο Μούτου (15/4), τραυματίες ο μέσος Μπεχράμι (10 συμμ.) και ο επιθετικός Γιόβετιτς. Στην αποστολή μετά από καιρό ο τερματοφύλακας Φρέι (9 συμμ.).
Μίλαν: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτο που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε 3-0  της συμπολίτισσας Ίντερ στο ντέρμπι της αγωνιστικής και την άφησε πέντε πόντους πίσω. Δεν κρίθηκε το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον προπονητή Αλέγκρι, που προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη. Αμφίβολος ο μέσος Γκατούζο (27/1), τραυματίες ο στόπερ Μπονέρα (16 συμμ.), ο επιθετικός Ιντζάγκι (5/2) και ο μέσος Αμπροζίνι (14/1), τιμωρημένος ο επιθετικός Κασάνο (13/3), επιστρέφει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (27/14).

Στο… ψαχνό: Ξεκινάμε με το διπλό της Κατάνια. Η Μπάρι πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην Πάρμα, αλλά χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί. Από την άλλη, η Κατάνια με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή. Η απόδοση στο 2,23 με ικανοποιεί για να δω αν θα τα καταφέρει. Καλή παράδοση για τηΓιούβε κόντρα στη Τζένοα (4-0-0 τα τέσσερα τελευταία), σε καλό φεγγάρι θα πάμε μαζί της σε απόδοση 1,60. Με ρίσκο θα πάμε στο over 2,5 στο παιχνίδι Λάτσιο-Πάρμα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Στο 2,17 η απόδοση. Μικρό το διπλό στο 1,69 για τη νίκη της Νάπολι, εδώ όμως που έχει φτάσει θα πρέπει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες της για τίτλο.A! Και για αυτούς που ψάχνουν μεγάλες αποδόσεις, μια... ψιλή θα την ρίξω στο 5,36 της Τσεζένα. Αδιάφορη η Παλέρμο, καίγεται η φιλοξενούμενη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου