Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Football League: Πλησιάζει ο ΟΦΗ

Football League: Πλησιάζει ο ΟΦΗ Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον αποδεκατισμένο Εθνικό και με νίκη πλησιάζει στους 4 βαθμούς τον δεύτερο Παναιτωλικό.


Η φορμαρισμένη Δόξα Δράμας υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα και θέλει μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενα «στραβοπατήματα» του Διαγόρα ή των Τρικάλων, που δοκιμάζονται σε Καρδίτσα και Βέροια, αντίστοιχα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας: Μετά την ήττα στην Νίκαια από τον Ιωνικό, ελπίζει μόνο σε θαύμα για την παραμονή της ή στην εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει. Ενίστανται για την συμμετοχή παικτών του Ιωνικού και επιθυμούν την αφαίρεση βαθμών, που θα της επιστρέψει να διεκδικήσει την σωτηρία της μέσω των πλέι-άουτ. Πολύ δύσκολα τα δεδομένα με επτά βαθμούς διαφορά από την 16η θέση. Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Δούκας (15/0), Λουίς Κάρλος (12/0) και Θεοδωσιάδης (22/0), όλοι τους αγωνίζονται στην άμυνα.

Διαγόρας: Μπορεί μια ομάδα με τόσα προβλήματα να είναι στην έκτη θέση και να έχει βάσιμες ελπίδες για πλέι-οφ; Τα οικονομικά θέματα σε ημερήσια διάταξη στην Ρόδο και όμως η ομάδα νίκησε με 1-0 την Βέροια και δείχνει αντοχές στο στενό μαρκάρισμα της Δόξας Δράμας. Σημαντικά και τα αγωνιστικά προβλήματα με τους μέσους Προβατίδη (19/0), Γκούτμαν (17/2), Σπάρταλη (22/1) και τον επιθετικό Ταραχούλσκι (24/9) να είναι οι πιο τρανταχτές απουσίες. Με μόνο 15 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η αποστολή στην Καρδίτσα.

ΒΕΡΟΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Βέροια: Η ήττα από τον Διαγόρα με 1-0 έφερε μεγάλη αναστάτωση. Ο πρόεδρος Αρβανιτίδης, μπήκε στα αποδυτήρια και τα όσα έγιναν, οδήγησαν σε παραίτηση τον τεχνικό Καλαϊτζίδη, την οποία ανακάλεσε την επόμενη μέρα. Συνεχίζουν μαζί, όντας πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και με κάποια σχετική ασφάλεια. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Μπαργκάν (16/0) και ο μέσος Γεωργιάδης (17/1).

Τρίκαλα: Πήραν τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και διατήρησαν την διαφορά των έξι βαθμών από την έβδομη ομάδα. Μ’ αυτά τα δεδομένα μοιάζει αδύνατο να χάσουν τα πλέι-οφ, όπου θα τα δώσουν όλα για την άνοδο στα «σαλόνια» της Super League. Δεν θα ταξιδέψουν στην Βέροια, ο μέσος Μπαλού (4/0) και ο επιθετικός Κοντογουλίδης (28/9), που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Αποκλείστηκε για αγωνιστικούς λόγους ο τερματτοφύλακας Τόλιος (12/0).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δόξα Δράμας: Έχοντας κολλημένο το πόδι στο γκάζι, τρέχει ένα σερί τριών σερί νικών και συνεχίζει να ελπίζει στην συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της Ηλιούπολης επικρατώντας με 0-2 και διατηρώντας την επαφή της με την πρώτη εξάδα. Τα περιθώρια στενεύουν και ελπίζει σε απώλειες του Διαγόρα ή των Τρικάλων αυτή την αγωνιστική. Ο τεχνικός Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους μέσους Χατζηπαντελίδη (23/4) και Μαραγκό (13/0).

Αγροτικός Αστέρας: Είναι πλέον σε οριακή κατάσταση και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Θρασύβουλο, έμεινε και χωρίς προπονητή. Ο Περικλής Αμανατίδης απολύθηκε και προσωρινά στο πάγκο θα κάθεται ο βοηθός του Μωυσίδης. Απώτερος στόχος ο Αλέξης Αλεξίου, όπως και η αποφυγή των πλέι-άουτ, κάτι που μοιάζει αδύνατο στην παρούσα χρονική στιγμή. Εκτός οι τιμωρημένοι Σκλιοπίδης (αμυντικός, 23/0) και Σαπάνης (μέσος, 26/4).

ΟΦΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ

ΟΦΗ: Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του Παναιτωλικού την περασμένη Κυριακή καθώς έχασε με 1-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Θράκης έκανε το καθήκον της και το Σάββατο (9/4) απέσπασε ισοπαλία και από τους Αγρινιώτες. Τουτέστιν, αν οι Κρητικοί κερδίσουν μειώνουν στους τέσσερις βαθμούς και βάζουν «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό θα το επιδιώξουν με πολλά προβλήματα, καθώς είναι τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπούρμπος (22/0), ο μέσος Κιάσσος (23/0) και ο επιθετικός Αγρίτης (27/8). Εκτός αποστολής και οι τραυματίες μέσοι Μπουλούτ (8/1), Ουκάρ (6/1), ο επιθετικός Γιακούμπου (25/4) και ο αμυντικός Σταυρακάκης (4/0).

Εθνικός: Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Σε πλήρη αδιέξοδο η ιστορική ομάδα του Πειραιά, με την Επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών να αίρει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και να την αφήνει με μόλις 16 παίκτες και ένα νέο προπονητή. Ο Νίκος Παντέλης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και θα προσπαθήσει να την βγάλει από την ζώνη των πλέι-άουτ, κόντρα στα προγνωστικά, αλλά και την φυσιολογική ροή. Για απουσίες μην ψάχνεται, καθώς είναι πάρα πολλές και αρκετά σημαντικές.

Στο… ψαχνό

Περίεργη η αγωνιστική με την Δόξα Δράμας να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Στο 1,50 η απόδοση της από την 10Bet.com και δεν μας αφήνει αδιάφορους. Κοντά στην επικράτηση και η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στον προβληματικό Διαγόρα. Στο 1,62 η απόδοση. Δεν θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του ΟΦΗ, γιατί η απόδοση του 1,21 είναι εξαιρετικά μικρή για αναμέτρηση της Football League, ακόμα και αν η επικράτηση των Κρητικών φαντάζει σχεδόν βέβαιη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου