Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τουρκία: Ματς τίτλου για την Τραμπζονσπόρ

Τουρκία: Ματς τίτλου για την ΤραμπζονσπόρΤέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στην Τουρκία, με την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην παραπαίουσα Γαλατά.


ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ

Γκαζιάντεπσπορ: Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Γκαζιάντεπ, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Κόντρα στην Καράμπουκ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας, ενώ μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Μπεσίκτας στον ημιτελικό του Κυπέλλου και υποτάχθηκε με 3-0. Μοναδικό ερωτηματικό κόντρα στην Ανκαραγκουτσού η συμμετοχή του μέσου Ποπόφ (22/3) με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

Ανκαραγκουτσού: Από την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Εσκισεχίρσπορ προέρχεται η Ανκαραγκουτσού, σε μια αναμέτρηση που παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες, ενώ βρέθηκε και δύο φορές πίσω στο σκορ. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες μετρούν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα και κόντρα στη Γκαζιάντεπ θα παραταχθούν χωρίς τους Ζεβλάκοφ (αμυντικός, 19/1), Τεκέ (επιθετικός, 5/2) και Τσογούμ (αμυντικός, 5/0). Αμφίβολοι δίνονται οι Σαπάρα (μέσος, 24/3) και Σέστακ (επιθετικός, 21/9).

Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Ι. Μπουγιουκσεχίρ: Επιστροφή στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα για τη Μπουγιουκσεχίρ με το δίκαιο εντός έδρας 2-1 επί της Μπούτζασπορ. Μεσοβδόμαδα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Γκεντσλέρ με την πρόκριση να μένει «ανοιχτεί» για τη ρεβάνς της 21ης Απριλίου. Εκτός για το σημερινό ματς οι τραυματίες Γκιουζελντάλ (μέσος, 14/1) και Μπερίσα (μέσος, 1/0), αμφίβολη η συμμετοχή του Χασάγκιτς (τερματοφύλακας, 18 συμμετοχές).

Σίβασπορ: Τεράστιο βήμα παραμονής πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική η Σίβασπορ με την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Μπεσίκτας, με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 90 με τον Γιλμάζ. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής σήμερα ο τιμωρημένος Ενεραμό (επιθετικός, 10/2).

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΛΙΓΚΙ-ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Γκεντσλερμπιρλιγκί: Πήρε αποτέλεσμα (1-1) στην Κωνσταντινούπολη από την Μπουγιουκσεχίρ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη και πλέον θα παίξει εντός έδρας την πρόκριση σε δύο εβδομάδες. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Μανίσασπορ, πραγματοποιώντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Εκτός οι Μποζ (αμυντικός, 16/0) και Οζσαράτς (αμυντικός, 9/0) λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα.

Καϊσέρισπορ: Έχει… ξεφουσκώσει για τα καλά η Καϊσέρι και αυτό φάνηκε ακόμα μία φορά στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Κασίμπασα. Ήττα με 3-1 για τους φιλοξενούμενους σήμερα που συμπλήρωσαν 4 σερί στο πρωτάθλημα και συνολικά 5 ματς μακριά από τις νίκες. Σταθερά εκτός με πρόβλημα τραυματισμού ο μέσος Σαντάνα (15/2).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

•    Κεκλεισμένων των θυρών

Γαλατασαράι: Συνεχίζεται η… κατρακύλα για τη Γαλατά, η οποία την περασμένη εβδομάδα δεν τα κατάφερε ούτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. 5 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, ενώ παράλληλα μετρούν και 3 σερί ήττες με 4 over σε αυτό το διάστημα. Κόντρα στην πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ θα παουσιάσουν οι τιμωρημένοι, Μπάρος (επιθετικός, 14/8), Κουρτουλούς (αμυντικός, 12/0) και ο τραυματίας Μπαλτά (αμυντικός, 18/1).

Τραμπζονσπόρ: Μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται από την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κόνιασπορ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη «λευκή» ισοπαλία της Φενέρ στην Προύσα. 4 σερί νίκες μετρούν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα και συνολικά 8 ματς χωρίς ήττα. Εκτός από την αποψινή αναμέτρηση ο τιμωρημένος Κορκμάζ (αμυντικός, 19/1) και ο τραυματίας, Κιβράκ (τερματοφύλακας, 25 συμμετοχές).

Στο ψαχνό: Σε κακή κατάσταση αλλά η Καϊσέρι έχει την ποιότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Με ρίσκο: Γκεντσλέρ-Καϊσέρι Χ (3.08 στην 10Bet.com).
Από εκεί και πέρα εμπιστοσύνη στη Γκαζιάντεπ με τον άσο να βρίσκεται στο 1.64 κόντρα στην Ανκαραγκουτσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου