Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωή για Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωή για Άστον Βίλα Η Άστον Βίλα υποδέχεται την αδιάφορη Νιουκάστλ και έχει μια «χρυσή» ευκαιρία να αποσπαστεί από την ζώνη του υποβιβασμού.


Με τον ίδιο σκοπό θα αγωνιστεί και η Μπλάκπουλ, που έχει σαφώς δυσκολότερο έργο υποδεχόμενη την Άρσεναλ.


ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Μπλάκπουλ: Για τον μέσο θεατή, είναι η ομάδα που ευχαρίστησε να την βλέπεις, όμως για τους οπαδούς της τα πράγματα είναι βεβαίως πιο αγχωτικά. Πλέον είναι στον ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, μετά την ήττα με 3-0 στην έδρα της Φούλαμ. Είναι με διαφορά η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό το πληρώνει, ειδικά αυτή την κρίσιμη στιγμή. Μακριά από τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, επιθυμεί να πάρει κάτι από την Άρσεναλ που μοιάζει να έχει χάσει την χρονιά. Σταθερά τα προβλήματα της, με τον τερματοφύλακα Τζιλκς (12/0) να είναι  η πιο σημαντική.

Άρσεναλ: Έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην ισοπαλία και πλέον δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες για τον τίτλο. Αρκούντος απογοητευτική, δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Μπλάκμπερν και έμεινε  στο 0-0. Έπαιξε μάλιστα για σχεδόν ένα τέταρτο του αγώνα με αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως και πάλι τίποτα. Γνώριμες οι απουσίες για τον Βενγκέρ που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τερματοφύλακες Στσέζνι (8/0), Φαμπιάνσκι (14/0) και στους αμυντικούς Τζουρού (16/1), Βερμάελεν (3/0). Δύσκολα θα προλάβει και ο μέσος Ντενίλσον (16/0) και ο σημαντικός μέσος Φάμπρεγκας (21/3).


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Άστον Βίλα: Απέκτησαν τον Ντάρεν Μπεντ για να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και αυτός έχει βαλθεί να αποσβέσει τα χρήματα της μεταγραφής του στο πρώτο εξάμηνο. Δύο γκολ για τον Άγγλο σκόρερ στην αγώνα με την Έβερτον και σημαντική ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της ομάδας του Λίβερπουλ. Πλέον, ευνοούμενη και από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, θέλει νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της. Ο τεχνικός Ουγιέ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Νιουκάστλ: Βρήκε ομάδα να ξεσπάσει και μάλλον για να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία. Επιβλήθηκε με το εμφαντικό 4-1 της Γουλβς και ξέφυγε οκτώ βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Η απόσταση αυτή δίνει ασφάλεια και την άνεση να παίζει χωρίς άγχος. Πολλά προβλήματα με τον πρώτο σκόρερ Νόλαν (27/12) και τον αμυντικό Περτς (12/0) να είναι τιμωρημένοι και τους μέσους Άιρλαντ (0/0), Μπεν Αρφά (4/1), Γκόουσλινγκ (1/0), τον αμυντικό Ενρίκε (29/0) και τον επιθετικό Σμιθ (10/0) να είναι τραυματίες.

Στο… ψαχνό

Η Άστον Βίλα δίνει αγώνα επιβίωσης κόντρα στη Νιουκάστλ και θα το πάρει το τρίποντο επιβραβεύοντας μας με 1,81 από την 10Bet.com. Μπλάκπουλ και Άρσεναλ αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και τοover 3,5 δίνεται στο 2,09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου