Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ανεβαίνει η Ατλέτικο

Ανεβαίνει η ΑτλέτικοΆνετη ήταν η επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Ρεάλ Σοσιέδαδ με 3-0 και πλέον «βλέπει» Ευρώπη.
Στην 7η θέση της βαθμολογίας που δίνει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανέβηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τη νίκη της με 3-0 απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Φιλίπε στο 14’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ροχιμπλάνκος», με τον Σουάρεζ να κάνει το 2-0 στο 45’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Αγουέρο στο 79’.
Στις άλλες αναμετρήσεις η Σπόρτινγκ Χιχόν ήταν η κερδισμένη η οποία με τη νίκη της απέναντι στην Οσασούνα με 1-0 ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. «Χρυσός» σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Μπαράλ στο 66’.
Χωρίς νικητή τελείωσαν οι αναμετρήσεις της Χέρκουλες με την Έσπανιόλ και αυτή της Μάλαγα με τη Λα Κορούνια, με τα τελικά αποτέλεσμα να είναι χωρίς σκορ. Τέλος, Ρασίνγκ Σανταντέρ και Λεβάντε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ο Νάνο με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 89’ με τον Γιόρντα.
Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία ΕΔΩ.
Το γκολ της Σπόρτινγκ Χιχόν
Τα γκολ του Σανταντέρ - Λεβάντε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου