Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Γερμανία: Φέρτε μου «ασπιρίνες» μη τρελαθώ!

Γερμανία: Φέρτε μου «ασπιρίνες» μη τρελαθώ!Ένας βέβαιος τίτλος τείνει να γίνει –έγινε δηλαδή- διεκδικούμενος και στη Λεβερκούζεν, όσο ζουν ελπίζουν!


Τα λάθη απαγορεύονται απόψε για τις «ασπιρίνες» που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα της Ντόρτμουντ, που εσχάτως έχει επανειλημμένες τάσεις αυτοκτονίας!



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Άγγιξε το όνειρο, λίγο έλειψε να φύγει αλώβητη από το Μόναχο, αλλά μια ενέργεια του Ρόμπεν αρκούσε για να μείνει μόνο με τη παρηγοριά της καλής εμφάνισης η Γκλάντμπαχ. Τώρα όμως, τα περιθώρια έχουν στενέψει για την Γκλάντμπαχ που θέλει σερί καλών αποτελεσμάτων προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Το θετικό γι΄αυτήν είναι ότι επιστρέφει ο καλός μέσος Ντε Καμάργκο.

Από την άλλη, η Κολωνία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και οι ιθύνοντές της οφείλουν να ανάψουν λαμπάδα στον Νοβάκοβιτς. Ο εν λόγω κύριος σημείωσε το 12ο τέρμα του κόντρα στη Νυρεμβέργη, επεκτείνοντας το σερί της ομάδας του στα εφτά νικηφόρα παιχνίδια. Δεν κινδυνεύει, αφού αποσπάστηκε με επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
«Ευχαριστώ Αμβούργο» πρέπει να πουν στη Λεβερκούζεν, αφού η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ άφησε άλλους δύο βαθμούς εκεί, δίνοντας δικαίωμα στις «ασπιρίνες» να ελπίζουν. Άλλωστε η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και πρέπει να κάνει το καθήκον της απέναντι στην αδύναμη Σαν Πάουλι και να πλησιάσει στους πέντε βαθμούς, ισάριθμες αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μετά, όλα γίνονται!

Εμπόδιο στα όνειρα της Λεβερκούζεν μια ομάδα που ηττήθηκε με 2-0 από τη Σάλκε με το έτσι θέλω! Στα χαρτιά, δηλαδή, μετά την ανόητη ενέργεια ενός από την εξέδρα που εκτόξευσε μια μπίρα στο σβέρκο του επόπτη της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Βέβαια, ούτως ή άλλως βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά το κλίμα είναι βαρύ στη Σαν Πάουλι μετά τα όσα έγιναν και γράφτηκαν. Πάει αποδεκατισμένη στο «Μπάι Αρίνα».

Στο ψαχνό… Καλεσμένη στο πάρτι του Λεβερκούζεν είναι η Σαν Πάουλι και θα αποτελέσει απλά μέρος του θεάματος. Δεν θα πει όχι στο δώρο του Αμβούργου η Λεβερκούζεν και θα επικρατήσει εύκολα της Σαν Πάουλι. Αξία στο over μόνο, με αποδόσεις κοντά στο 1,50. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας θα γίνει σφαγή. Πολλές δυνατές μάχες, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Under 2,5 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου