Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Όταν μιλάει η ψυχή

Όταν μιλάει η ψυχήΜπορεί η Γκλάντμπαχ να έχει λιγοστές ελπίδες για την παραμονή, ωστόσο, στο ντέρμπι μίσους με την Κολωνία, την διέλυσε με 5-1!
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Γκλάντμπαχ απέναντι στην Κολωνία, στο ντέρμπι μίσους της πόλης. Τα «πουλάρια» μπορεί να μην έχουν πολλές ελπίδες για την παραμονή, αλλά έβγαλαν πάθος επικρατώντας με το εμφατικό 5-1.
Πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής και ελπίζει στο θαύμα. Το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο μία ομάδα, και αυτή ήταν η Γκλάντμπαχ που ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, χάρη σε τέρματα των Αράνγκο (29’) και Ράους (34’, 39’).
Στην επανάληψη η Κολωνία μπήκε δυνατά και μείωσε με τον Νοβάκοβιτς στο 50’, ωστόσο ακόμα δύο τέρματα από τους γηπεδούχους, διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 (Ντάεμς 65’, Νόρντβαϊτ 67’).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Στέγκεν, Γιάντσκε, Στραντζλ, Ντάντε, Ντάεμς, Νόρντβαϊτ (83’ Φινκ), Νόισταντερ, Ράους, Αράνγκο (73’ Χέρμαν), Χάνκε (76’ Μαρξ), Ιντρίσου
ΚΟΛΩΝΙΑ: Ρένσινγκ, Μπρέτσκο, Ζερομέλ, Μοχαμάντ, Έιχνερ, Ματούστσικ, Λάνιγκ (86’ Γιαλτσίν), Γιαγιάλο (46’ Τσίχι), Πέστσκο (70’ Κλέμενς), Ποντόλσκι, Νοβάκοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου