Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Σοκ με Μπόγιαν στην «Μπάρτσα»

Σοκ με Μπόγιαν στην «Μπάρτσα»  Κάποιος την έχει ματιάσει, δεν μπορεί… Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα που συνεχίζει να μετρά απώλειες.
 Μετά την ατυχία με τον Έρικ Αμπιντάλ, η Μπαρτσελόνα υποχρεούται να μην υπολογίζει ούτε στον Μπόγιαν, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.


Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αλμερία, δίνοντας αμέσως τη θέση του στον Νταβίντ Βίγια. Τελικά, ο τραυματισμός του Μπόγιαν αποδείχθηκε σημαντικός, αφού μια μέρα μετά, διαπιστώθηκε ότι υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στο αριστερό του γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο μήνες!

Αυτό σημαίνει, ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα για τη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε, ότι για το Clasico δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Χαβιέ Ματσεράνο, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται για να προλάβει ο Κάρλες Πουγιόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου