Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πρεμιέρ Σκωτίας: Εύκολα η Ρέιντζερς

Πρεμιέρ Σκωτίας: Εύκολα η Ρέιντζερς Τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλει η Ρέιντζερς να διεκδικήσει το πρωτάθλημα οφείλει να περάσει με ευκολία από την έδρα της ουραγού Χάμιλτον.


ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ


Χάμιλτον: Ετοιμάζει βαλίτσες εδώ και καιρό για την δεύτερη κατηγορία, όμως πλέον έχει χάσει κάθε στοιχείο αξιοπρέπειας. Ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Σεντ Μίρεν, που υποτίθεται ότι ήταν η ανταγωνίστρια της για την παραμονή και μετρά 21 ματς χωρίς νίκη. Όπως και να το πει κανείς, οι «ακαδημαϊκοί» δεν αξίζουν να παίζουν στην πρώτη κατηγορία. Εκτός ο επιθετικός Παϊσάο (18/1).


Ρέιντζερς: Επικράτησαν στην έδρα της Σεντ Τζόνστον με 0-2 και συνεχίζουν να «κυνηγούν» την Σέλτικ. Για 78 λεπτά, πίστεψαν ότι οι αιώνιοι αντίπαλοι της θα έμενε στην ισοπαλία στο ματς με την Σεντ Μίρεν, όμως ένα γκολ τους χάλασε τα σχέδια. Με νίκη πλησιάζουν και πάλι στους δύο βαθμούς και συνεχίζουν να ελπίζουν. Εκτός αποστολής οι αμυντικοί Μπουγκερά (25/1), Μπρόουντφουτ (8/0) και ο μέσος ΜακΚάλοχ (18/0), ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο επιθετικός Βάις (23/5).

Στο ... ψαχνό

Η νίκη της Ρέιντζερς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Διπλό από ημίχρονο που πληρώνει στην10Bet.com με 1,71. Δεν είναι και άσχημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου