Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Με Ζαγοράκη και Ίβιτς στο Καυτανζόγλειο

Παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Πρόβλημα στην άμυνα, καθώς ο Χάβος ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς. Στην αποστολή ο Ίβιτς.
Αντίθετα ο Στέλιος Μαλεζάς λόγω της θλάσης που υπέστη έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Σαβίνι και Φιλομένο. Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Έτο, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
Ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί με σχήμα 4-2-3-1και πιο συγκεκριμένα ο Χαλκιά θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ δεξιά θα είναι ο Σνάουτσνερ  και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τσιρίλο και Μπαλάφας. Αμυντικά χαφ οι Βιτόλο και Ιβιτς με τον Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Δεξιά ο Ελ Ζαρ και αριστερά ο Βιειρίνια. Τέλος στη κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου