Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Θέλει Ρόσι, σκέφτεται Ακουιλάνι η «Κυρία»

Θέλει Ρόσι, σκέφτεται Ακουιλάνι η «Κυρία»  Χαμένη μοιάζει και η φετινή σεζόν για τη Γιουβέντους, που ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας χρονιάς. Σε αυτόν. Πολύ θα ήθελε να είχε τον Τζουσέπε Ρόσι, ενώ δεν έχει αποφασίσει αν θα έχει και τον Ακουιλάνι.


Ο μάνατζερ του Ιταλού μέσου, παραδέχθηκε πως το μέλλον του πελάτη του είναι ακόμα θολό, αφού η Γιούβε δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει. Θυμίζουμε ότι ο πρώην μέσος της Ρόμα, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γιουβέντους (από τη Λίβερπουλ), με τους «κόκκινους» να θέλουν 16 εκατ. Ευρώ προκειμένου να τον πουλήσουν. Δύσκολα πράγματα…

«Όπως όλοι ξέρουν ο Ακουιλάνι αγωνίζεται στην Γιουβέντους ως δανεικός από την Λίβερπουλ έως τις 30 Ιουνίου. Οι διοικούντες του συλλόγου θα αποφασίσουν αν θα αποκτήσουν τον παίκτη. Όλα εξαρτώνται από εκείνους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φράνκο Ζαβάλια.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της ιταλικής Tuttosport, αναφέρει πως η κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου θέλει να μπει «σφήνα» στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τζιουσέπε Ρόσι και μάλιστα είναι θέμα χρόνου να καταθέσει επίσημα την πρόταση της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου