Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Βέλγιο: Μόνο θετικό αποτέλεσμα για την Μπριζ

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/20f9668937c8c6711d72ff4ee5dd6d1c_L.jpgΜε δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ συνεχίζεται σήμερα Μ.Τετάρτη η δράση στο Βέλγιο...



ΓΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Γάνδη: Την πάτησε ξανά από τη Σταντάρ, από την οποία αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του κυπέλλου. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3, με αποτέλεσμα η προσπάθεια για κάτι καλό σε αυτή τη σεζόν να γίνει πιο δύσκολη, αν και όλες βρίσκονται κοντά. Η άμυνα ευθύνεται για τα δύο πρώτα γκολ, ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει. Αμφίβολος ο πορτιέρο Γιοργκάσεβιτς (28/0), εξέτισε ο πολυσύνθετος Σουμαχόρο (16/6).

Άντερλεχτ: Έδωσαν τις αποδείξεις που έπρεπε στο ντέρμπι με την Γκενκ την Παρασκευή (2-0) και επέστρεψαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ. Μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 6’ και σε όλο τον αγώνα ήταν το αφεντικό. Πολλές ευκαιρίες έχασε και ο Λουκάκου που πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 80’. Εξέτισε ο φορ Σουάρες (28/6).

ΓΚΕΝΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Γκενκ: Δεν κράτησε και πολύ η χαρά της πρωτιάς, αφού την Παρασκευή ηττήθηκε από την Άντερλεχτ με σκορ 2-0.Μπήκε αρκετά φοβισμένη και με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και δέχτηκε το γκολ μόλις στο 6’. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός ο αμυντικός μέσος Χούμπερτ (28/1). Αναμένεται έτοιμος ο πρώτος σκόρερ Βόσεν (30/17), που τραυματίστηκε κόντρα στην Άντερλεχτ.

Κλαμπ Μπριζ: Την απομακρύνει από το όνειρο του τίτλου το 0-0 με τη Λόκερεν εντός έδρας την Κυριακή. Μπορεί να φαίνεται ένα παιχνίδι χωρίς θέαμα λόγω του σκορ, αλλα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στην Μπριζ, ενώ τα χρειάστηκε και αυτή, αφού η άμυνά της έμπαζε. Πάντα εκτός ο πρώτος σκόρερ Βάργκας (23/15) που είναι και το μοναδικό πρόβλημα.

Στο… ψαχνό: Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι για τη Γκενκ, ενώ η Κλαμπ Μπριζ θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Θα επιλέξουμε λοιπόν το «Χ» με απόδοση στο 3,27 από την 10bet.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Βέλγιο: Μόνο θετικό αποτέλεσμα για την Μπριζ http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_8876.html#ixzz1K3ywkOjB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου