Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σοκ με Αντριάνο!

Σοκ με Αντριάνο!Φαίνεται πως το τέλος της καριέρας του Αντριάνο δεν είναι μακριά! Το άλλοτε βαρύ φορ της Ίντερ τραυματίστηκε σοβαρά, πριν προλάβει νε ντεμπουτάρει με τη φανέλα της Κορίνθιανς.


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα μείνει σε αγωνιστική απραξία για κάτι παραπάνω από πέντε μήνες!

Η πορεία του Αντριάνο είχε πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται ότι αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τον αριστεροπόδαρο άσο. Ο πρώην επιθετικός της Ρόμα υπέγραψε τον περασμένο Μάρτιο στην Κορίνθιανς με σκοπό να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά, αλλά τώρα θα αναγκαστεί για τις επόμενες 150 μέρες να παρακολουθεί τα παιχνίδια από την εξέδρα, μια και αποκλείεται να επιστρέψει πριν τον Σεπτέμβριο. Ίσως αυτός ο τραυματισμός, να είναι η αρχή του τέλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου