Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Oι νέες εμφανίσεις της Μπάγερν!

Oι νέες εμφανίσεις της Μπάγερν!Την νέα της φανέλα παρουσίασε η Μπάγερν Μονάχου ενώ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της με την Adidas ως το 2020.
«Θεωρώ ότι η νέα μας εντός έδρας εμφάνιση είναι η ομορφότερη που είχαμε ποτέ», σχολίασε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με την νέα εμφάνιση να είναι κατακόκκινη με χρυσά γράμματα.
«Το χρυσό συμβολίζει τις πολλές επιτυχίες που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες.
Παράλληλα στην εκδήλωσε ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της Μπάγερν με την Adidas ως το 2020 με την εταιρεία να ντύνει τους Βαυαρούς για περισσότερα από 50 χρόνια, με τους Φίλιπ Λαμ, Άριεν Ρόμπεν και Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ να γίνονται… μοντέλα για λίγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου