Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μένει Ίντερ ο Ναγκατόμο

Οι θετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Γιούρι Ναγκατόμο με την Ίντερ στο πλαίσιο του εξάμηνου δανεισμού του από την Τσεζένα οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, στην παραμονή του διεθνούς Ιάπωνα αμυντικού στους «νερατζούρι» και μετά την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο γενικός διευθυντής της Τσεζένα, Λορέντσο Μινότι, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του Μιλάνου θα κρατήσει τον Ναγκατόμο στο δυναμικό της, κάτι το οποίο θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένο.

 «Πιστεύω ότι ο Ναγκατόμο θα μείνει στην Ίντερ μετά το τέλος της σεζόν. Είναι ένας παίκτης που αξίζει να βρίσκεται στην Ίντερ. Είναι σπουδαίο να έχεις έναν παίκτη «πολυεργαλείο», όπως ο Ναγκατόμο στην ομάδα σου», δήλωσε ο Μινότι στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ο Γιούτο έκανε θετική εντύπωση στην Ίντερ και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους «νερατζούρι» να προχωρήσουν στη μονιμοποίηση της παραμονής τους».

Στη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στην Τσεζένα και την Ίντερ για την παραχώρηση του Ναγκατόμο στην δεύτερη, συμπεριλαμβανόταν ως έμψυχο αντάλλαγμα ο νεαρός μπακ των «νερατζούρι», Νταβίντε Σαντόν, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στο «Σαν Σίρο».

 «Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Τσεζένα. Έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Ίντερ. Έχει τεράστια προοπτική», τόνισε ο Μινότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου