Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«To Kύπελλο του Αιώνα»

«To Kύπελλο του Αιώνα»Το «el clasico» κλέβει και σήμερα την παράσταση (22:30, ΝS1), με τον ισπανικό Τύπο να γράφει πως πρόκεται για το «Κύπελλο του Αιώνα». Διαβάστε στο gazzetta.gr τι γράφουν τέσσερις ισπανικές εφημερίδες για τον τελικό Κυπέλλου Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.
Η Μαδριλένικη Marca έχει στο πρωτοσέλιδό της την κούπα του Κυπέλλου, όπου μέσα σε αυτήν καθρεφτίζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο και γράφει «Μουρίνιο, για αυτό σε έφερε». Στο κείμενο για το ντέρμπι, η φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ εφημερίδα αναφέρει: «Η ισοπαλία δεν αξίζει. Η μέρα έφτασε. Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται για ένα τρόπαιο, για τον πρώτο αγώνα τίτλου της σεζόν. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι η προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να αλλάξετε την παρούσα τάξη πραγμάτων».
«Μια βραδιά που μπορεί να διαρκέσει πολλές ημέρες»
As κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο στο πρωτοσέλιδό της: «La Copa del siglo», δηλαδή «Το κύπελλο του αιώνα» και έχει τον Μέσι αριστερά, τον Ρονάλντο δεξιά και το τρόπαιο στη μέση και αναφέρεται παρακάτω: «Σήμερα μόνο ένας μπορεί να νικήσει». Στο κείμενο της προαναγγελίας τονίζεται: «Πρόκειται για περισσότερο από ένα παιχνίδι και περισσότερο από ένα Κύπελλο. Όποιος και να κερδίσει σήμερα θα είναι δίκαιο - ή θα είναι για απόψε τουλάχιστον. Και η βραδιά θα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να διαρκέσει πολλές ημέρες. Το πρώτο κλάσικο της σειράς δεν έλυσε τις αμφιβολίες. Η ισοπαλία άφησε και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες.
Από τη μία πλευρά ο Μουρίνιο και οι φίλαθλοι. Γι' αυτούς νίκη δεν είναι ένα παιχνίδι, αλλά μια άσκηση στην επιβίωση. Δεν έχει σημασία το στιλ κολύμβησης, πεταλούδα ή ύπτιο: ο μόνος στόχος είναι να παραμείνουν στη ζωή, στην ξηρά. Από την άλλη πλευρά, ο Γκουαρδιόλα και οι υποστηρικτές της Μπαρτσελόνα. Το ταξίδι προς το γκολ είναι όσο απολαυστικός και ο στόχος. Το ποδόσφαιρο νοείται ως μπαλέτο».
«Πάμε Μπάρτσα. Θέλουμε το Κύπελλο»
Η καταλανική εφημερίδα Sport κρεμάστηκε στα περίπτερα της Ισπανίας με τον τίτλο: «Πάμε Μπάρτσα. Θέλουμε το Κύπελλο», έχοντας φωτογραφία το τρόπαιο. Επίσης, αναφέρεται πως πολλοί φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν στη Βαλένθια για το όνειρο και τον δεύτερο... τίτλο με στόχο το τρεμπλ.
Τέλος, η El Mundo Deportivo έχει στο εξώφυλλό της τον Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο και γράφει: «Forca Barca2».
Δείτε παρακάτω τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου σήμερα...

Photo Gallery
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου