Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Το μαγικό δεξί του Ντέγιαν Στάνκοβιτς


Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς είναι η απάντηση των δεξιοπόδαρων ποδοσφαιριστών σε όσους λένε πως… μαγικά πόδια διαθέτουν οι αριστεροπόδαροι. Ο Σέρβος μέσος πέτυχε ακόμα ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα στη Ρόμα και απέδειξε πως στα 33 του χρόνια δεν έχει ξεχάσει την τέχνη. Με αφορμή την τελευταία φωτοβολίδα του Στάνκοβιτς, το Sport24.gr θυμάται τα πανέμορφα γκολ της καριέρας του. Δείτε και απολαύστε γκοοολλλ...


Πριν από λίγες ημέρες ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς άφησε όλη την Ευρώπη με το στόμα ανοιχτό όταν πέτυχε το καλύτερο τέρμα του Τσάμπιονς Λιγκ στο 25 δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με την Σάλκε.

Ο Σέρβος έπιασε το σουτ στον αέρα σχεδόν από τη σέντρα και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρανγκνικ  χωρίς αυτή να βρει στο έδαφος! Για όσους γνωρίζουν τον 33χρονο μέσο η συγκεκριμένη ενέργεια δεν προκάλεσε έκπληξη αφού τέτοια γκολ τα έχει για.. πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου