Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αθώος ο Ινιέστα

Αθώος ο Ινιέστα Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA συνεδρίασε την Μ. Τετάρτη (20/4) και αθώωσε τον Αντρές Ινιέστα, γλυτώνοντας τον από την τιμωρία.
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα είχε αντικρύσει την κίτρινη κάρτα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και η διοργανώτρια της  κορυφαίας  διασυλλογικής διοργάνωσης, τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος.


Το σκεπτικό του κατηγορητηρίου ήταν ότι ο Ισπανός διεθνής δέχτηκε σκόπιμα την κάρτα, προκειμένου να απουσιάσει από τον επαναληπτικό και να είναι «καθαρός» για τα επόμενα ματς.


Μετά από την τελική απόφαση της UEFA, ο Ινιέστα θα είναι κανονικά στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 27 Απριλίου για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου