Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ VS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ …ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Χωρίς νικητή και χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις τελείωσε το πρώτο από τα τέσσερα clasico. Άλλωστε ήταν και το πιο αδιάφορο απ’ όλα αφού η Μπαρτσελόνα ακόμα και αν έχανε από την Ρεάλ πολύ δύσκολα δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Πλέον, τα παιχνίδια που απομένουν είναι αυτά που καίνε, με τον τελικό στο Μεστάγια να κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Πουγιόλ και Αντριάνο είναι κανονικά στην αποστολή για την Μπαρτσελόνα, ενώ την Ρεάλ έμειναν εκτός οι Λασανά Ντιαρά και Φερνάντο Γκάγκο.

Στην Βαλένθια μάλιστα θα πάνε για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα όλοι οι παίκτες της, δηλαδή και οι... εκτός αποστολής, οι οποίοι είναι οι ανέτοιμοι, Αμπιντάλ και Μπόγιαν, ενώ θα είναι και οι νεαροί που είχαν αγωνιστεί φέτος στην διοργάνωση.

Αυτοί οι νεαροί είναι οι Νολίτο, Μοντόγια, Μίνιο και Χονάταν ντος Σάντος, ενώ οι Σέρχι Ρομπέρτο και Μαρκ Μπάρτρα δεν θα πάνε διότι έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Ισπανίας U20.

Η αποστολή της Ρεάλ: 

Κασίγιας, Αντάν, Ντούντεκ, Γκαράι, Σέρχιο Ράμος, Καρβάλιο, Πέπε, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Γκρανέρο, Εζίλ, Ντι Μαρία, Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Αντεμπαγιόρ και Ιγκουαΐν.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα: 

Βαλντές, Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Μάξουελ, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Τσάβι, Σεϊντού Κεϊτά, Ινιέστα, Άφελαϊ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Φοντάς, Χεφρέν, Σέρχιο, Πέδρο, Μέσι και Βίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου