Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Θέλουν Σκόκο οι Τούρκοι

Θέλουν Σκόκο οι ΤούρκοιΕπιμένουν οι Τούρκοι να «μαρκάρουν» για Σκόκο και μιλάνε για πρόταση που δεν επιτρέπει άρνηση. Κρατούν μικρό «καλάθι» στηνΑΕΚ που αν το ποσό δεν ικανοποιεί, ο Σκόκο μένει και τη νέα σεζόν.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση και θα πρέπει τα λεγόμενά τους να αποδειχτούν στην πράξη. Οι Τούρκοι φαίνεται να ενδιαφέρονται πραγματικά για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, ενώ και στην ΑΕΚ έχουν κατά νου την πώληση σε περίπτωση που έρθει καλή πρόταση. Άλλωστε, τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να κρατήσει έναν παίκτη που θα φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία που έχουν τόση ανάγκη από ενίσχυση.
Όμως, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι αν η πρόταση δεν είναι αυτό που περιμένουν, τότε ο Σκόκο θα συνεχίσει κανονικά να αγωνίζεται στην ΑΕΚ, αφού ένα ποσό εκτός των  ορίων που έχουν κατά νου οι Ενωσίτες απλά θα αποδυνάμωνε το αγωνιστικό τμήμα και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου