Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Προβάδισμα Σέλτικς και Μάβερικς

Καθάρισαν οι μεγάλοι.Τις έδρες τους κράτησαν Σέλτικς και Μάβερικς επικρατώντας των Νικς και Μπλέιζερς αντίστοιχα, κι έφτασαν στο 2-0. Οι πρώτοι επιβλήθηκαν 96-93 των Νικς με παίκτη-κλειδί στο φινάλε τον Κέβιν Γκαρνέτ, ενώ η ομάδα του Νοβίτσκι πιο εύκολα του Πόρτλαντ με 101-89. Ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά το Ορλάντο.


Η έλλειψη εμπειρίας των Νικς είναι εμφανής, αφού για άλλη μια φορά έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν κατάφεραν να πιουν νερό! Ηττήθηκαν πάλι στο τέλος από τους πολύπειρους Σέλτικς με 96-93 και τώρα πρέπει να βρουν αντίδοτο στη Νέα Υόρκη. Ο Κέβιν Γκαρνέτ ήταν αυτή τη φορά αυτός που πέτυχε το πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 94-93 στα 14’’ πριν το τέλος, ενώ στην επόμενη επίθεση έκλεψε την μπάλα από τον Τζάρεντ Τζέφρις. Μάταια η προσπάθεια του Καρμέλο Άντονι (ρεκόρ με 42 πόντους και 17 ριμπάουντ).

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Τσόνσεϊ Μπίλαπς λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση ο Αμάρε Στούντεμαϊρ.


Την ίδια ώρα ο Ντιρκ Νοβίτσκι (33 πόντους και τους 11 τελευταίους της ομάδας του) οδήγησε παρέα με τον «Πέτζα» (21 πόντους) τους Μάβερικς στο 101-89 επί των Μπλέιζερς και το 2-0 στη σειρά.

Τέλος, ζωντανοί παρέμειναν οι Μάτζικ που λίγο έλειψε να πάθουν νέο κάζο από τους Χοκς. Όμως αυτή τη φορά η τεράστια εμφάνιση του Ντουάιτ Χάουαρντ (33 πόντους, 19 ριμπάουντ) είχε αντίκρισμα και έφερε το τελικό 88-82 των Χοκς και το 1-1 τη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου